IMG_5008.jpg

Първият специализиран фотограф на профилни снимки

 

Доказано: по-добрите снимки водят до по-добри резултати в интернет запознанствата.
 

Един от нашите клиенти

Един от нашите клиенти

ПОДРОБНО ПРОУЧВАНЕ НА САЙТА ЗА ЗАПОЗНАНСТВА OKCUPID НИ ПОКАЗВА ТОЧНО КАКЪВ ТИП СНИМКИ ПОЛУЧАВАТ НАЙ-МНОГО ИНТЕРЕС.
ПОВЕЧЕ ПО ТЕМАТА – ПОСЛЕ. МОЛЯ, НЕКА ПЪРВО СЕ ПРЕДСТАВЯ.

Здравейте! Казвам се Лъчезар. През годините ми на онлайн запознанства и фотография на свободна практика научих това-онова относно как работят нещата, и ще разкрия някои уроци, които разбрах по трудния начин.

Вие, както и аз, сте осъзнали, че сте недоволни от резултатите от онлайн запознанствата. И затова сте на тази страница.

МАЛКО ЧЕРНО НА БЯЛО

Преди известно време популярният на запад сайт OKCupid поддържаше много интересен блог. Една статия, която ми направи особено впечатление, обясняваше как различните настройки на фотоапарата имат ефект върху това как другите ни възприемат. Видът на фотографският обектив, времето от деня, през което е заснета снимката и прочие са все фактори, които решават атрактивността на даден профил.

Пример: това са само две от снимките, предоставени на случайни посетители да бъдат оценени по атрактивност, от едно до десет. Момчето с набързо щракнатата снимка (най-вероятно с телефон) е получило оценка доста под средното ниво, докато момчето с внимателно изпипаната снимка е било оценено като много над средното.

ВИСОКОКАЧЕСТВЕНАТА СНИМКА ЗАГАТВА
ВИСОКОКАЧЕСТВЕН ЖИВОТ

Нека бъдем честни – ако сме на платформа за интернет запознанства, и момичето отсреща има снимки само на закрито, нискокачествени, както и единствено селфита – е валидно да заключим, че няма особено много приятели или интереси.

Това е точно картинката, която в никакъв случай не бива ние да представяме. Профил с професионално издържани и заснети снимки ще генерира точно обратното – мистерия (дали това не са снимки за актьорско портфолио?), усещане за улегнал живот, увереност (бихте се учудили колко хора се крият от камери) и отдаденост на това да намерим смислена връзка онлайн.

Бонусите, които носи отличната презентация, съвсем не трябва да ви учудват – недвижими имоти с професионални снимки се продават много по-бързо, обслужващ персонал, който набляга на външният си вид най-много получава най-големите бакшиши и т.н.

С опасност да се повторя – единствено и само нискокачествени селфита в стаята ни или в офиса често означават ‘никакъв личен живот’ в чуждите очи.

ПЪРВОТО ВПЕЧАТЛЕНИЕ Е И ПОСЛЕДНОТО ВПЕЧАТЛЕНИЕ, КОЕТО ОСТАВЯМЕ НА ХОРАТА.

В модерните онлайн платформи като Tinder, снимките извършват цялото първоначално общуване.

По-скоро, единствено и само ЕДНА ЗАГЛАВНА снимка решава на къде ще се наклони везната.

Когато примерно се запознаваме с нови хора чрез познати, често имаме малко от малко идея за това какви са те. На интервю за работа изпитващият, освен на думите и фактите, също обръща внимание на тона на гласа, обувките ни и т.н.

А в интернет пространството? Отново – НАШИЯТ ПЕРСОНАЛЕН БИЛБОРД Е СЪСТАВЕН ОТ единствено и само от една снимка.

Тъй че когато споделям мнението си, че снимките са от значение – да, наистина го имам предвид.

УЧЕТЕ СЕ ОТ ЖЕНИТЕ

Нещо, в което жените са свръх-добри при онлайн профилите е наблягането на определени елементи, от които се гордеят най-много. Например в тази снимка си личи, че момичето е най-уверена в тонизираните си крака и стройна фигура. Следователно носейки широк, развлачен анцуг или изброявайки всичките си висши образования би било крайно ненужно.

За щастие това е нещо, което и ние мъжете можем да приложим. Когато се свържем, ще Ви разпитам относно Вашите интереси и по този начин ще създадем персонализирана и ефективна фотосесия!  


КАКВО ПОЛУЧАВАТЕ:

1. КОНСУЛТАЦИЯ ОТНОСНО КАКВО ДА НОСИМ, НАТУРАЛНИ ПОЗИ И ЕЗИК НА ТЯЛОТО – неща, които изучавам и усъвършенствам от години четене и практика

2. ДЕСЕТКИ ДОБРЕ ПЛАНИРАНИ И ИЗПИПАНИ СНИМКИ

3. ЗАЧЕСТЯВАНЕ НА ПОЛУЧЕНИТЕ СЪОБЩЕНИЯ!

Звучи добре?

Вчера си обещахте утре.

Име *
Име
See results right after our photo-shoot.